Pukkelpopnachtritten inwoners gemeente Kinrooi

Bushalte Dorpsplein Kinrooi Lijn

Kinrooise jongeren die naar Pukkelpop gaan, kunnen dankzij het gemeentebestuur, de provincie Limburg en de Lijn op drie festivaldagen gratis thuis geraken dankzij een speciale Pukkelpopnachtrit op lijn 16.

De bus vertrekt op een speciale halte nabij het festivalterrein op donderdag 17 augustus (2.30 uur), vrijdag 18 augustus (2u30) en zaterdag 19 augustus (1.30 uur) om dan via alle haltes van lijn 16 te stoppen in Meeuwen-Gruitrode, Bree, Maaseik en Kinrooi.

De vertrekhalte in Kiewit is te vinden via de informatie die op de lichtkranten staat en via de signalisatie bij de uitgang. Tijdig aan de vertrekhalte zijn is een must en check zeker waar de bus naartoe gaat! De bestemming van de bus wordt duidelijk op de bus vermeld.

De nachtbussen van Kiewit naar Kinrooi stoppen aan volgende haltes van De Lijn:
– Luitestraat
– Breeërsteenweg
– Molenweg
– Dorpsplein
– Leuerbroek
– Jettenweg (Ophoven)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.