Radio Monza zeker van haar toekomst

Radio Monza

Lokale Radio Monza in Kinrooi is zeker van haar toekomst. Donderdag 13 juli werden vele aanvraagdossiers voor een nieuwe FM-licentie ontvankelijk verklaard. Enige tijd geleden konden kandidaten zich inschrijven voor een of meerdere frequentiepakketten. Omdat op enkele pakketten meerdere partijen hebben ingeschreven, zal een commissie zich nu over die aanvragen gaan buigen. Voor het pakket waarop Radio Monza inschreef, was geen tweede kandidaat, zodat deze zender automatisch het pakket toegewezen krijgt. Het nieuwe pakket gaat in op 1 januari 2018.

Het gaat om de huidige frequentie van Radio Monza (106.5 MHz in Kinrooi) en een tweede frequentie (105.6 MHz in Maaseik).

In de regio zijn nog enkele frequenties, die geclusterd worden uitgegeven. Het betreft hier de frequenties 107.6 MHz (in Maaseik), samen met 105.1 MHz (in Kinrooi) en 105.9 MHz (in Bree). Voor dit pakket zijn twee aanvragen, van Lokale Radio Maaseik (LRM) en FM Promotion (Radio Grensland). Een ander pakket, 99.3 MHz (in Bree) en 107.9 MHz (in Molenbeersel) is aangevraagd door FM Promotion (Radio Grensland) en FM Goud.

Uiterlijk half december zal bekend zijn welke kandidaten op de betreffende pakketten kunnen gaan uitzenden. Radio Monza kan in ieder geval al plannen voor de toekomst maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Radio Monza zeker van haar toekomst”

  1. Wat fijn ik hoop dat we kunne blijven met uitzenden en dan kunne we blieven het neederlanse liet promoten dat hopen we toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.