Juryleden gezocht voor de Candlelight Tour

vuurwerk

Op zaterdag 26 augustus wordt op de Maas tussen Maaseik en Ophoven opnieuw de Candlelight Tour gevaren. Om 20.30 uur vertrekt een twee kilometer lange vloot van mooi verlichte jachten vanaf de jachthaven Heerenlaak naar de Spaanjerd. Een jury beslist welke boot het mooiste is.

Omstreeks 22.15 uur varen de knap verlichte jachten voorbij ter hoogte van hotel brasserie De Spaenjerd te Ophoven. Vanaf deze locatie kan men de verlichte boten van ver zien aankomen en vervolgens zien voorbijvaren richting ’t Tegelhuuske. Als het laatste jacht de haven van De Spaanjerd is binnengevaren, volgt er omstreeks 22.30 uur een spetterend vuurwerk.

Tevens is er een Yellow Party met The Mix Project in de feesttent naast ’t Kompas in de Maasstraat te Ophoven. De toegang hiervoor is gratis en iedereen is welkom. Hier krijgen de kapiteins van de drie mooist verlichte jachten hun prijs uitgereikt. Die top 3 kunnen inwoners mee helpen bepalen door jurylid te worden.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen waarna men het wedstrijddocument ontvangt. Een ingevuld beoordelingsformulier kan aan de kassa in de feesttent ingeruild worden voor een gratis consumptie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *