Veel plezier met Speelpleinwerking in de zomervakantie (video en foto's)

Speelpleinwerking is op vele plaatsen gestart. In de gemeente Kinrooi worden op vele plekken activiteiten ingericht voor de vakantievierende jeugd.

“Je hoeft er geen speciale opleiding voor te hebben, maar er zijn wel opleidingen voor bijvoorbeeld Hoofdanimator”, vertelt Chesney Tilmans, een van de hoofdleidsters van SPW in Kinrooi. De deelnemers aan Speelpleinwerking Kinrooi hebben er zichtbaar plezier in. “We kunnen nog wel altijd mensen gebruiken”, vult Lotte Koolen aan. “Gewoon eens binnen lopen op momenten wanneer we activiteiten organiseren. Vanaf 15 jaar zijn mensen welkom als leiding.

“Naast de wekelijkse activiteiten wordt er twee keer deze periode buiten de locatie iets georganiseerd. “We zijn onlangs naar een kinderspeeltuin in Weert geweest”, aldus Ashley Pruls.

Kinderen van 3 tot 14 jaar kunnen gratis aan Speelpleinwerking deelnemen. Inschrijven kan op de dag zelf op het speelplein vanaf 13.00 bij de leeftijdsverantwoordelijke. SPW is telkens van 13.00 tot 17.00 uur.

In de gemeente Kinrooi kan men terecht in Molenbeersel aan de sporthal op maandag, woensdag en vrijdag, in Kessenich aan de Hees (Schoolstraat 40) op maandag, woensdag en vrijdag, in Kinrooi op speelplein Zielderveld-Natterveld op maandag, dinsdag en donderdag en in Ophoven (de Belder en speelplein Merrenhof) op maandag, dinsdag en donderdag.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *