Vrijwilligers gezocht voor Noah (video en foto's)

Noah, de dienst van Familiehulp die dagelijks dagopvang voor maximum zes personen aanbiedt, is al een tijdje actief in Ophoven. Om de werking te optimaliseren, is Noah op zoek naar enkele vrijwilligers die nu en dan een handje kunnen toesteken.

De vrijwilligers kunnen de Noah-verzorgenden helpen bij activiteiten, zoals bijvoorbeeld mee gaan wandelen of ook hulp bieden bij het eten en drinken. Helpende handen van vrijwilligers zijn altijd nuttig bij een dagopvang, zo ook bij Noah Kinrooi.

Geïnteresseerden om een handje toe te steken bij de dagopvang kunnen contact opnemen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *