Onderbreking waterbevoorrading Jagersborg Maaseik

Als gevolg van werken aan het waterleidingnet op de Jagersborgweg en de Driebekenweg in Maaseik zal de drinkwaterbevoorrading onregelmatig of onderbroken zijn op donderdag 10 augustus tussen 8.30 en 15.30 uur. De vermelde uren zijn bij benadering.

Het stadsbestuur geeft aan dat het raadzaam is om voldoende voorraad water op te slaan voor het normale verbruik. Elektrische apparaten aangesloten op het waternet (wasmachine, vaatwasmachine, …) kan men binnen de vermelde uren niet gebruiken.

Het leidingwater kan tijdelijk een lichte roestkleur vertonen, die evenwel langzaal zal verdwijnen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *