Pas op met verkopers aan de deur

Vandaag zijn er bij de Politiezone Maasland meldingen binnengekomen van een leurder/deur-aan-deur-verkoper in de omgeving van Dorne. De politie wil inwoners in de regio hiervoor waarschuwen. Dankzij alerte inwoners konden twee colporteurs opgepakt worden.

Meestal schuilt hier geen gevaar in, maar er zijn ook enkelen met kwade bedoelingen (oplichting, diefstal, …). Indien u twijfelt of ongerust bent, kan u steeds de ‘101’ bellen. Voel je ook nooit verplicht om iets te kopen, hoe opdringerig ze ook mogen zijn”, aldus een woordvoerder van de Politiezone Maasland.

“Let altijd goed op als je iets koopt. Ga nooit zomaar een contract aan, zonder je goed geïnformeerd te hebben. Onderteken ook nooit iets aan de deur zonder zekerheden. Laat ook nooit de deur van je huis openstaan, als je naar binnen moet om iets te gaan halen”, zo wordt vervolgd.

Tip: je kan ook een sticker op de deur hangen, als je geen deur-aan-deur verkoop wil.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *