Twee keer vluchtmisdrijf in Politiezone Maasland

Politie Maasland

In de Politiezone Maasland heeft donderdag 10 augustus tot twee maal toe een verkeersongeval met vluchtmisdrijf plaatsgevonden. In Neeroeteren kwam het tot een botsing op het kruispunt Breeerweg-Ophovenstraat. Hier werd door agenten vastgesteld dat de verkeersgeleider werd omgereden. De brokstukken behoren tot een Audi A4 gebouwd tussen 2001 en 2005. Wegen en Verkeer werd in kennis gesteld.

In de middag werd omstreeks 13.00 uur een vluchtmisdrijf op de Rijksweg in Dilsen gemeld. Een gele bestelwagen had op de Rijksweg enkele voertuigen ingehaald en daarbij niet tijdig ingevoegd. Hij reed over het verdrijvingsvlak en raakte hierbij een stilstaand voertuig, dat links wilde afslaan naar de Hoogbaan. Tevens raakte hij een voertuig dat op de rechter rijstrook reed. Het voertuig dat de aanrijdingen veroorzaakt nam vervolgens de vlucht. Agenten namen de schade op en stelden een onderzoek in.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *