Wegenwerken in Gruitrode

Nog tot 31 augustus zijn er wegenwerken aan de rotonde in Gruitrode. Daarnaast worden er ook werken uitgevoerd op het eerste gedeelte van de Weg naar Opoeteren, vanaf de rotonde tot aan de Opstraat. De rotonde wordt volledig afgesloten (en is dus niet bereikbaar) vanaf de Ophovenstraat.

Beurtelings verkeer vanuit Bree en Opglabbeek is wel mogelijk via verkeerslichten. Het verkeer van en naar Opoeteren wordt omgeleid via de Weg naar As en Groenstraat.

De omleiding zal enige hinder met zich meebrengen. Maar doordat de werken in augustus plaatsvinden, zijn de werken klaar voor de start van het nieuwe schooljaar en zal het centrum van Gruitrode er weer spik en span uitzien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *