Wietplantage geruimd

Wiet marihuana cannabis

Op donderdag 10 augustus 2017 werd door politie Lanaken-Maasmechelen een huiszoeking verricht in een woning op de Bremheuvel te Maasmechelen. Er werd een in werking zijnde cannabisplantage aangetroffen van een 250-tal planten.

De stroom werd illegaal afgetapt. De bewoner van het pand werd gearresteerd. Er werd ter plaatse een sporenonderzoek uitgevoerd en de installatie en de planten werden ter plaatse vernietigd. De stroomvoorziening werd afgesloten, het verdere onderzoek is in handen van het team opsporingen van de politie Lanaken-Maasmechelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *