Trisportmsk doet eerbetoon via IronMan

De Ironman van Maastricht moest dit jaar het absolute hoogtepunt worden van het seizoen voor de nog redelijk jonge triatlonclub Trisportmsk uit Maaseik. Maar vlak voor de wedstrijd sloeg het noodlot toe en verloor de sympathieke Limburgse club plots haar triatleet Jurgen Geys. Het werden bewogen dagen richting Maastricht, maar de leden van Trisportmsk besloten om ter ere van Jurgen toch deel te nemen.

De eerste Maaseikenaar over de finish was Erik Vanhove, penningmeester van Trisportmsk, die als 99ste na 9u57’39 over de streep vlamde. “De finish was er een die we met twee deden”, zo vertelde Erik, refererend naar Jurgen Geys.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *