Veel gemeentelijke diensten gesloten

Op 15 augustus is het OLV Hemelvaart. Vele Vlaamse ambtelijke organisaties vieren deze feestdag en zijn derhalve gesloten. Omdat het op een dinsdag valt, zijn vele diensten ook op maandag gesloten.

De Stad Maaseik geeft aan dat op maandag 14 en dinsdag 15 augustus alle gemeentelijke diensten gesloten. Ook de Gemeente Kinrooi geeft aan dat zowel maandag als dinsdag de gemeentelijke diensten gesloten zijn. Wel wordt aangemerkt dat de bibliotheek en ’t Speelnestje geen brugdag hebben en derhalve op maandag normaal geopend zijn.

Ook de Stad Bree heeft de gemeentelijke diensten dinsdag gesloten. Ook hier zullen maandag 14 augustus diverse diensten gesloten zijn, zoals het stadhuis, het zwembad, de bibliotheek, de Technische Dienst en het Sociaal Huis. Het Stadsbestuur van Dilsen-Stokkem geeft aan dat dinsdag ook alle gemeentelijke diensten gesloten zullen zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *