Schutterstreffen schutterij Sint-Joris Kaulille

Op 15 augustus organiseerde schutterij Sint-Joris Kaulille een schutterstreffen voor niet-leden, buurten en verenigingen. Ondanks de dreigende onweerswolken kwamen de liefhebbers van het buksschieten naar de Schuttekamer. Individueel en in drietallen kon er geschoten worden.

Na het inschieten namen 29 individuele schutters en 13 drietallen het tegen elkaar op om de overwinning. 7 jeugdige schutters streden met de luchtbuks voor de eerste plaats.
Bij de jeugd haalde Robbe Keppens het met 17 rake schoten op 18. Kyana Vandenboer werd tweede en op de derde plaats eindigde Bruce Kerkhofs. Bij de drietallen ging de overwinning naar het drietal Jean Daniels, Jo Bloemen en Raf Vrolix. Hier was de strijd spannend, want de missers vielen bij de drie laatste ploegen binnen dezelfde ronde. Individueel ging de overwinning naar Jos Poelmans. Raf Vrolix werd tweede en Fred Janssen behaalde de derde prijs.

Foto: Jos Bloemen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *