Staalconstructie incubator Agropolis in aanbouw

Bij het ochtendgloren startte de aannemer van de Agropolis site dinsdag 22 augustus in alle vroegte met de staalconstructie van de incubator.

Agropolis wil de fysieke ontmoetingsplaats worden voor start-ups en bestaande bedrijven in de land- en tuinbouwsector.

Een eerste ondernemer die plaats neemt op de site van Agropolis is IPM Impact, dat staat voor Integrated Pest Management. Zij zetten in op nieuwe technieken binnen de landbouwsector. “Dit past prima binnen onze filosofie. Het wil met nieuwe technieken en inzet van nuttige organismen het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen drastisch reduceren en gelooft sterk in samenwerking met andere bedrijven”, zo vertelt Kristof Das van Agropolis.

Andere geïnteresseerde bedrijven zijn nog steeds welkom, aldus Kristof Das. Agropolis zorgt ervoor dat de vakgebieden voor de land- en tuinbouw een sterke voedingsbodem krijgen om verder te innoveren. De fysieke ruimte, coaching en begeleiding die de incubator voorziet, moet voldoende ruggensteun bieden om het nieuw en veelbelovend ondernemerschap te laten groeien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *