Historische koetsenparade trekt door Maaseik

Tijdens de Historische Koetsenparade beleef je Maaseik in de nostalgische sfeer van 100 jaar geleden. Dit jaarlijkse evenement zal dit jaar op zondag 17 september vanaf 14.30 uur op de Markt in Maaseik plaatsvinden.

Auto’s maken plaats voor de mooiste paardenkoetsen en het stadhuiscarillon neemt het over van de speakers op de Markt. Koetsiers zijn uitgedost in historische klederdracht en prachtige hoeden en creolines.

Het défilé gaat van start om 15.30 uur. Aanwezigen worden omstreeks 14.30 uur al in de sfere gebracht met een speciaal programma: oldtimers met onder de kap luchtgekoelde motoren van de hand van Ferdinand Porsche.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *