Laadpalen in Neeroeteren en Maaseik geplaatst

De eerste elektrische laadpalen in Maaseik zijn geplaatst. “Aan het Cultureel Centrum in Neeroeteren en Cultureel Centrum Achterolmen Maaseik zijn er twee gekomen”, zo reageert schepen Gunter Haeldermans van de Stad Maaseik.

De laadpalen komen er op vraag van Infrax. “Dit gebeurt in het kader van het Vlaamse actieplan ‘clean power for transport’”, aldus de schepen. De twee geplaatste laadpalen zijn niet de enigen. “Tegen 2020 zullen er in totaal acht laadpalen beschikbaar zijn in Maaseik”, aldus de Schepen.

De laadpalen zal men middels een app kunnen reserveren. “Hierover zullen we te zijner tijd nog verder communiceren”, aldus schepen Haeldermans die erbij opmerkt dat de laadpalen 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar zullen zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *