Spaghetti avond ten behoeve van Zorghoeve Sint Jansberg

Zorghoeve Sint Jansberg organiseert diverse activiteiten om haar activiteiten te organiseren. Zaterdag 2 september organiseert men vanaf 17.30 uur een spaghetti-avond. “We organiseren dit soort zaken om geld in het laatje te brengen voor de activiteiten van de zorghoeve”, zo vertelt eigenaar Janine Janssen.

“We doen al meer dan dertig jaar werkzaamheden in onze landbouwsector, waar we de laatste jaren het zorgaspect hebben toegevoegd aan de activiteiten.”

Bij Zorghoeve Sint Jansberg verblijven ook jong-volwassenen met autisme, die op een of andere wijze geen plekje in de maatschappij hebben. “We willen ze vaardigheden aanleren met de insteek dat ze weer in de maatschappij kunnen functioneren”, aldus Janssen.Per week komen er 23 jong-volwassenen naar de zorghoeve. “We werken op maat. Dat is ontzettend belangrijk”, aldus Janine Janssen.

Een formulier om deel te nemen aan de spaghetti-avond is via mail aan te vragen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *