24 Uur in touw voor het goede doel

Tennisclub TC Maaseik, volleybalclub NOLIKO Maaseik en voetbalclub SLW Maaseik zijn vrijdag 25 augustus gestart met Game-Set 24U. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen door te sporten of te feesten voor de eigen jeugdwerking en het goede doel, te weten Levensloop Maaseik en Sint Vincentius Maaseik.

Het startschot werd vrijdag 25 augustus 2017 om 18.00 uur gegeven. Er werd begonnen met een ludieke tennisavond waarbij plezier centraal stond. Na het succes van vorig jaar kan je vandaag, zaterdag 26 augustus, opnieuw wandelen. Nieuw dit jaar is fietsen voor het goede doel. Tijdens je wandeling of fietstocht passeer je verschillende standjes waar je een hapje of een drankje mag verwachten! Deelname kost slechts 10 EUR/persoon en daarmee steun je dan ook nog eens onze goede doelen. Je kan je ook laten sponsoren per km door familie of vrienden.

Vanaf zaterdagmiddag 12.00 uur staat volleybal geprogrammeerd in de Stedelijke Sporthal en in de Lotto Dôme van Maaseik met een integratietornooi en een tornooi voor divisieploegen.

Nog nieuw dit jaar is de samenwerking met voetbalclub SLW Maaseik. Je kan meedoen aan de Voetbal Challenge vanaf zaterdag 12.00 uur.

Voor de dames staat er eveneens iets nieuw op het programma: Bellyfit workshops. Een nieuwe fitness trend met een combinatie van buikdans, Afrikaanse dans, bollywood, fitness, pilates en yoga.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *