Marco Bertotto wint Kermiskoers Molenbeersel en Super Prestige 2017 (video en foto's)

De vrijdag voor de kermis in Molenbeersel is al jaren vaste prik voor een amusante organisatie. Het was dit jaar voor de eerste maal dat WTC Molenbeersel de bekende Kermiskoers organiseerde, die tevens het sluitstuk was voor de Gorissen Press & Paper Super Prestige.

In totaal deden er vrijdag 25 augustus veertig renners mee. “We hebben de organisatie overgenomen omdat we het als WTC belangrijk vinden dat dit evenement blijft bestaan”, aldus voorzitter Marc Gos van WTC Molenbeersel die aangeeft terug te kijken op een geslaagde editie.

De Kermiskoers werd gewonnen door Marco Bertotto , tweede werd Jimmy Ketelbuters en Maarten Christens werd derde.

Het eindklassement voor de Gorissen Press & Paper Super Challenge ziet er na de eerder verreden koersen in Geistingen, Kessenich en Kinrooi als volgt uit: Op een derde plek staat Daan Morren, tweede werd Maarten Christis en de winnaar werd Marco Bertotto.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *