Fanfare Play-in Kessenich wint culturele prijs gemeente Kinrooi

Op zondag 27 augustus 2017 ontvingen de organisatoren van de Fanfare Play-in van de Koninklijke Fanfare De Vriendenkring van Kessenich de culturele prijs 2016 van de gemeente Kinrooi. Zij kregen deze prijs, bestaande uit een oorkonde en 250 euro, op advies van de gemeentelijke culturele raad omdat zij al 14 jaar lang deze bijzondere workshop voor jongere fanfarespelers organiseren óver de grenzen van de diverse muziekverenigingen in België en Nederland heen.

Op zondag 27 augustus werd al voor de 14de keer het slotconcert georganiseerd van de Kessenicher Play-in de sporthal te Kessenich. Er namen een 80-tal mensen deel van zo’n 36 verschillende muziekverenigingen. De gemiddelde leeftijd schommelde rond de 20 jaar. Het thema dit jaar was Blind Date.

Ieder jaar nemen zo’n 80 tot 100 muzikanten (van een 30- tot 40-tal Belgische én Nederlandse muziekverenigingen) deel aan deze uit de kluiten gewassen workshop voor fanfaremuziek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *