Vermiste Weertse (22) Joanna Mendy weer terecht

De 22 jarige vermiste vrouw uit Weert Joanna Angelic Mendy is weer terecht. Joanna verkeerd in goede gezondheid, en verblijft in België. Joanna was vermist sinds 9 juni jongstleden.

Joanna heeft recent zelf contact opgenomen met haar familie en dat heeft ook tot een ontmoeting geleid waarbij ze elkaar gesproken hebben. De familie wil iedereen hartelijk danken voor het vele medeleven, dankzij het adequate handelen van de politie en de massaal gedeelde Facebook oproep is Joanna terug gevonden.

De Gambiaanse Joanna vertrok 9 juni ’s morgens op de fiets vanuit de wijk Moesel. De politie plaatste destijds ook een oproep op facebook zonder resultaat. Joanna was nog maar pas in Nederland en sprak dan ook nog niet onze taal, wel sprak ze goed Engels.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *