Kim Clijsters spreekt open over pestgedrag van vroeger

De bekende tennisster Kim Clijsters uit Bree steekt niet onder stoelen of banken dat ze vroeger op school gepest werd. “Als ik me dan niet zo prettig voelde, dan was de muziek van Clouseau er om mijn gedachten iets te verzetten”, aldus Clijsters.

Tennisster Clijsters spreekt over het pesten en de zorgen die ze destijds had, in het tv-programma ‘Chapeau! Dertig jaar Clouseau’, vanavond om 22.05 uur op Eén. “Het nummer ‘Anne’ van Clouseau was voor mij iets om me in uit te leven en mijn zorgen even kon vergeten”, zo reageert Kim Clijsters.

Dat Kim Clijsters sociaal betrokken is bewijst het feit dat ze ambassadrice is van SOS Kinderdorpen. Verder steunt ze onder meer het Simbahuis in Liedekerke, dat families in een moeilijke gezinssituatie helpt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *