Beste jaar ooit voor Maasmechelen Village

Maasmechelen Village outlet Versace

Het merkendorp Maasmechelen Village heeft het beste jaar ooit gedraaid. Een en ander blijkt uit de onlangs gepubliceerde jaarrekening. Door de komst van gekende internationale merken en een aanzienlijke herkapitalisatie van 190 miljoen euro, kon het (nog steeds aanzienlijke) operationeel verlies drastisch worden teruggeschroefd.

Maasmechelen Village mocht in het afgelopen boekjaar meer dan 2,5 miljoen bezoekers verwelkomen, het hoogste aantal sinds de opening in november 2001. Ook qua aantal boetieks (108) en de tewerkstelling (meer dan 900 mensen) werden records opgetekend, zo weet MadeinLimburg.

“2016 was werkelijk ons jaar!”, begint David Winkels, bestuurder bij Value Retail, het bedrijf achter Maasmechelen Village, alsook 10 andere merkendorpen in Europa en China.
“Met een doorbraak in internationale merken die we mochten verwelkomen, zoals Armani en Polo Ralph Lauren, mochten we een positieve cash flow ratio noteren (3.58 in plaats van een negatieve 8.68 in 2015). Zulke merken zijn echte ‘gamechangers’ die onmiddellijk een positieve financiële evolutie in Maasmechelen Village hebben teweeggebracht.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.