Church laat Geistingen techno beleven (video en foto's)

In het normaal zo rustige centrum van Geistingen hoorde men zondag 13 augustus de harde klanken van Church.

Het was de eerste editie van dit outdoorfestival, waarin diverse DJ’s hun opwachting maakten. “We hebben een mooie locatie midden in het dorp, maar hebben vooraf uiteraard wel de buren verwittigd van over ons festival”, zo vertelt organisator Niels Gielen.

Op het hoogtepunt waren er zondag ongeveer 350 personen aanwezig uit de hele regio. “We hebben bekende DJ’s naar Geistingen weten te halen die een groot cv hebben voor wat betreft festivals, waaronder Solar, Tomorrowland, Labyrint Open en meer”, aldus Gielen die aangeeft dat deze eerste editie naar meer smaakt.

“Voor een vervolg-editie willen we een locatie buitenaf zoeken, om de muziek en de sfeer nog meer tot z’n recht te laten komen”, zo besluit de organisator die tevreden is over het verloop van het festival.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Church laat Geistingen techno beleven (video en foto's)”

  1. En alweer een festival!! Er bestaat bij onze noorderburen een mooi woord voor: festivalisering van de samenleving. En ja, laten we naar het buitengebied gaan, daar waar de mensen net gaan wonen om het wat rustiger te hebben. “slapping forehead”. Zeker bij techno, die dreunende bas draagt er ver. er lijkt geen controle te zijn door onze gemeente op het geluidsniveau heb ik wel eens het idee.
    Ik heb een 1 keer email contact gehad met een organisator vanwege een ‘muziek’ avond in een tent en hij schreef mij terug dat ze de klachten van het jaar ervoor serieus hadden genomen, de buurt hadden gemeld dat er wat geluidsoverlast zou zijn en als troost vrijkaartjes aan de buurtbewoners uitgedeeld hadden. O ja, en ze hadden de opening van de tent richting de grens gezet, voor nog minder geluidsoverlast voor de buurt……heel slim, want over de grens woont niemand!! 2e “slapping forehead”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.