KBC Bank waarschuwt voor nepmail

Veel klanten in de regio hebben een mail ontvangen die erop lijkt dat de afzender KBC Bank is. De bank, met diverse filialen in de regio, geeft aan dat de mail niet van hun afkomstig is en waarschuwt klanten de mail te negeren.

De mail geeft aan dat de bank een nieuwe bankkaart introduceert die veiliger is. Om de kaart te ontvangen dient men op een link te klikken in de mail. “Als klanten dat doen, heeft men kans dat de computer niets meer doet. Daar ingelogd dient te worden met bankgegevens is de kans eveneens aanwezig dat onbekenden aan andermans rekening kunnen”, aldus een woordvoerder.

Politiezone Maasland heeft al vele meldingen binnen gekregen van mensen uit de regio en waarschuwt eveneens de mail te negeren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.