Motorrijden voor het goede doel vanuit Kinrooi (video en foto's)

Ronkende motoren en vele fietsers trokken zondag 13 augustus door de regio. Er was een mooie route uitgestippeld voor zowel motor als fiets door de vrijwilligers van MCC Kinrooi met als doel het ophalen van gelden voor hulpbehoevende verenigingen uit de Gemeente Kinrooi.

“Het is enkele jaren geleden begonnen met het maken van een tourrit. Er kwam steeds meer belangstelling bij, zodat we gesteld hebben dat we een kleine bijdrage gaan vragen waarmee we elk jaar enkele goede doelen uit de gemeente Kinrooi kunnen verrassen”, aldus Hugo Peerlings van de organisatie.

Dit jaar was er voor drie doelen gekozen. “Badmintonclub Het Pluimke, KVG Kessenich en Honden- en kattenasiel DINO krijgen dit jaar een cheque”, zo vertelt Hugo Peerlings.
Alle drie kregen zondagmiddag een cheque van 500 euro overhandigd.
De editie voor het volgend jaar staat ook al vast: “Dan gaan we op 12 augustus rijden. De goede doelen zijn nog niet bekend, daar gaan we komende periode eens rustig naar kijken”, zo besluit Hugo Peerlings.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.