Parkfeesten 2017 in Dilsen-Stokkem in aantocht

In de maand september is het opnieuw tijd voor de Parkfeesten van Dilsen-Stokkem. Ook dit jaar wordt het kasteelpark weer omgetoverd tot een feestweide waar een gevarieerd aanbod zorgt dat wellicht iedereen zijn gading vindt.

Gestart wordt op donderdag 21 september om 18.00 uur met een afterworkparty in samenwerking met Distoc en Unizo.

Na het succes van de vorige editie van de sponsorloop voor het goede doel, de 1000km van Dilsen-Stokkem, legt men dit jaar de lat een stuk hoger. Iedereen wordt 22 september uitgedaagd om samen 3650 km te lopen of wandelen! Vertrek is voorzien vanaf 19.00 uur aan de feesttent in kasteelpark Ter Motten.

De omloop krijgt een ‘urban feel’ want men trekt deels door de straten van Dilsen en de deelnemers lopen dwars door enkele gebouwen op de route. De bedoeling is dat iedere loper zich laat sponsoren voor de kilometers die hij zal lopen, de opbrengst gaat integraal naar de Sint-Vincentius vereniging Dilsen-Stokkem.

Op zaterdagavond 23 september is er de opening van het cultureel seizoen. Dat Dilsen-Stokkem barst van muzikaal talent is geweten. Men wil de lokale artiesten graag een podiumkans bieden tijdens een prachtige avondshow. Tegelijk kan men kennis maken met het ruime cultuuraanbod van de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC) voor het werkjaar 2017-2018.

Op zondag 24 september wordt het kasteelpark helemaal ingekleed in het thema ‘circus’. Dat betekent: veel animatie, clowns, leuke attracties, voorstellingen en optredens, springkastelen, een klimmuur, … Alles is aanwezig om er voor jong en oud een superdag van te maken! Voor de durvers is er zelfs een ‘death ride’… Ook de ‘agility shows’, een actiespel tussen honden en hun baasjes, zullen ongetwijfeld veel bezoekers bewonderend doen toekijken! Iedereen is welkom tussen 11.00 en 18.00 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Parkfeesten 2017 in Dilsen-Stokkem in aantocht”

  1. Wat voor uitschot hebben ze als security bij de toiletten geplaatst? Die had toch n schroef los… Jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.