T- Live Breakfast Edition voor vroege vogels

T-live blijft trouw aan haar idee om de zomer af te sluiten met muziek van Breese bodem. Een erg originele invalshoek kleurt deze editie van 2017 waarbij weer hoofdzakelijk bands met Breese roots het programma invullen. Alleen voor deze derde editie zal je vroeg moeten opstaan.

De werkgroep, bestaande uit Bert Gabriëls, Erik Bakkers, Jaak Bakkers, Roland Dries en Wim De Gendt tekent voor een concept waarbij livemuziek gekoppeld wordt aan een ontbijt, wandeling en een openluchtconcert onder de brug in Bree. Niet A walk in the park, maar a walk among the canal.

Deze derde editie gaat door op zondag 10 september 2018. Start van dit gebeuren in bij café De Kieper langs het kanaal in Tongerlo’s morgensvroeg om half zeven! Net als andere jaren is het muzikaal aanbod gratis. Enkel voor het ontbijt (vanaf 6.30 uur) moet er betaald worden – vooraf inschrijven bij de Kieper- 089/861327. Het eten wordt muzikaal opgeluisterd door Bé-Art, een duo met een muzikale greep uit de muziek van de jaren 70 tot nu.

Vanaf 08.15u vertrekt er een wandeling langs de Zuid-Willemsvaart richting Bree in kleine groepjes. Onderweg op de bunkers zijn er verrassingsacts gepland met o.a. stand-up comedian Frankske en oude bekende Piet Stinckens met luisterliedjes.

Onder de brug in Bree wordt vanaf 9.30 uur iedereen opgewarmd met de super queen van de techno muziek Cheeva.

T-live Breakfast Edition wordt vervolgens afgesloten met een live optreden van Iron Foundation. Deze rocking grandpa’s with an attitude (zo heet hun recente eerste CD) gooien er de beuk in met een eigenzinnige mix van rock klassiekers en eigen nummers.

Zowel de wandeling als het concert onder de brug zijn gratis voor iedereen.

Gratis busvervoer naar plaats van vertrek De Kieper.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *