Defibrillator gestolen in Hamont-Achel

Een AED-toestel van de Stad Hamont-Achel is verdwenen. Hoe lang de defibrillator, die bij een buitenlocatie aan een fit-o-meter was bevestigd, verdwenen is, weet men niet. Een oplettende jogger merkte de lege kast op en maakte melding bij de gemeente.

Een woordvoerder van de Stad Hamont-Achel geeft aan bedroefd te zijn: “Zo’n automatische externe defibrillator kan bij levensbedreigende hartritmestoornissen, zoals een hartaanval, je leven redden.” Het gemeentebestuur heeft inmiddels aangifte gedaan bij de Politiezone HANO en zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuw toestel hangt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *