Drams & Bites, lekkere gerechten en heerlijke whisky's in Kinrooi

Wist je dat whisky niet alleen als aperitief of degustief kan dienen maar dat het ook gedronken kan worden bij een heerlijke maaltijd? Er zijn zo veel verschillende whisky’s met elk hun stijl en smaakprofiel, het kan dus niet anders dat er bij ieder gerecht een whisky moet passen. De ondernemers Saint Mac en ’t Rondpunt Bar & Bites hebben na twee jaar bijstand gekregen van Het Chocolade Atelier, zodat deze Kinrooise ondernemers gasten op zoek laten gaan naar enkele leuke combinaties.

Het diner gaat door op vrijdag 20 oktober vanaf 19.00 uur bij ’t Rondpunt aan het Dorpsplein in Kinrooi. “Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is een pré”, aldus Ronny Domen van de organisatie. Het betreft een 4-gangen diner met een amuse en bijbehorende whiskey’s.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *