Groen schouw Stramproy komt er weer aan

Stramproy Nijverheid Vosseven

Een jaarlijks terugkerend overleg tussen de Dorpsraad van Stramproy en de gemeente Weert is de zogenaamde groenschouw. Daarbij wordt gekeken naar de staat van het openbare groen, zoals speelvelden, borders, struiken, bomen en speeltuinen.

Vaak komen ook ‘grijs’-onderwerpen aan bod, die meer bij de straat, trottoir of verhardingen behoren. In feite is de vraag: hoe ligt het dorp er bij, met name die delen waar de gemeente voor aan de lat staat. Vaak zijn die zaken belangrijk voor de burgers, en bepalen veel van het ervaren woon- en leefgenot. Daarom ook voor de dorpsraad altijd een punt waar ze met de gemeente over willen afstemmen en discussiëren.

Omdat mening en ervaring van de inwoners van Stramproy hier ook weer het allerbelangrijkste is, vraagt men om zaken die op de agenda van dit overleg dienen te staan, te melden bij de Dorpsraad.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *