Geen Europese titel voor Fleur Baens en Jolien Louis

Het EKU20-avontuur in het Italiaanse Vulcano zit er op voor Jolien Louis en Fleur Baens van Beachteam Baens-Louis uit Kinrooi. De dames konden zich helaas niet plaatsen. Dat het een teleurstelling was is te begrijpen, niet alleen voor hun. Ook de meegereisde supporters en thuisfront hadden hun nog meer gegund.

Wel wordt aangegeven dat beide dames een top prestatie hebben neergezet om al deel te kunnen nemen aan het kampioenschap. “Het blijft een leerproces en de dames groeien telkens”, aldus een woordvoerder.

De ouders van Fleur en Jolien werden ook bedankt voor hun grote inzet.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *