Twee verdachten aangehouden na bin-alarm

De politie van Maasmechelen heeft zaterdag 9 september twee mannen aangehouden die op het punt stonden een inbraak te gaan plegen.

Omstreeks 18.35 uur werd een verdacht voertuig met twee mannen opgemerkt in de Gildestraat te Maasmechelen. De mannen wandelden in de Gildestraat en de Kommelstraat in Maasmechelen en hadden aandacht voor de woningen. Een alerte burger verwittigde de 101 na een melding te hebben ontvangen van een Whatsappgroep en het buurtinformatienetwerk De Kommel in Maasmechelen.

De twee verdachten werden gecontroleerd door een interventieploeg van de politie Lanaken-Maasmechelen en in het voertuig werd professioneel inbrekersmateriaal aangetroffen. De twee mannen van respectievelijk 49 en 59 jaar en van Bulgaarse nationaliteit werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Deze heeft hen aangehouden en ze werden overgebracht naar de gevangenis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *