Uitbreiding Goolderheide

Vakantiepark Goolderheide in Bocholt wil haar toeristisch recreatief aanbod verruimen met extra verblijfsaccommodaties, indoor zwemvoorzieningen en faciliteiten die inspelen op zakentoerisme. Om de plannen toe te lichten organiseert men donderdag 14 september een informatiebijeenkomst.

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de Provincie Limburg die hiervoor studiebureau Anteagroup in de arm genomen heeft. Tussen 18.00 en 20.00 uur zijn belangstellenden welkom in Gemeenschapscentrum ‘De Kroon’ om de plannen in te kijken. Naast de informatieavond is het ook mogelijk het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan tot 12 oktober in te kijken bij de dienst ROL in het gemeentehuis van Bocholt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *