Wie verdient de Cultuurpluim 2016-2017 van Meeuwen-Gruitrode?

Met de uitreiking van de Cultuurpluim 2016-2017 zet de cultuurraad van Meeuwen-Gruitrode cultureel verdienstelijke verenigingen, personen of organisaties in de kijker. De cultuurpluim vervangt de tweejaarlijkse cultuurprijs en wordt uitgereikt op vrijdag 23 februari 2018.

Om een zo breed mogelijke selectie te kunnen maken, lanceert de cultuurraad een oproep. Inwoners die iemand kennen die de cultuurpluim verdient kunnen een of meerdere kandidaten voordragen tegen uiterlijk 15 oktober. De jury wil immers vertrekken vanuit een brede kijk op het culturele veld.

Personen, verenigingen of organisaties met bijzondere culturele verdienste in 2016-2017 (of over een langere periode) die uit Meeuwen-Gruitrode afkomstig zijn of er cultureel actief zijn komen voor de Cultuurpluim in aanmerking. Een ‘bijzondere verdienste’ ziet men breed. Het kan bijvoorbeeld gaan over een doorbraak, nieuw talent, een bijzonder werkstuk of evenement, een jubileum, een verdienstelijke carrière of oeuvre, enz… Voordrachten zijn via mail in te dienen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *