Luna Beach is tevreden over het seizoen en maakt plannen voor het volgende (video en foto's)

Terwijl de zomer op z’n einde loopt worden er al plannen gemaakt om alles in te pakken bij Luna Beach. Het einde van het zomerseizoen betekent namelijk ook het stopzetten van de activiteiten bij het dagstrand in Geistingen. “We wisten vooraf dat we slechts één seizoen op deze plek konden blijven, omdat er hier een hotel gerealiseerd gaat worden, maar zijn wel super tevreden over het seizoen”, zo vertelt zaakvoerder Anita Berben van Luna Beach.

“We hebben veel leuke mensen hier gehad, die veel leuke reacties hebben gegeven, Het was wel een hectische periode”, aldus Berben die half april 2017 hoorde dat ze in Geistingen terecht konden. “Met man en macht hebben we gewerkt en 4 juni gingen we open.”

“De toekomst is nog onzeker, we zijn bezig met een nieuwe locatie binnen de gemeente Kinrooi en hopen daar snel duidelijkheid in te krijgen”, aldus Anita Berben die wel aangeeft een locatie voor een langere periode te ambiëren.

Luna Beach zal nog tot het einde van deze maand geopend zijn. “Dan kunnen we alles gaan inpakken. We hebben een loods gehuurd om de spullen op te slaan, in de hoop dat we volgend jaar een nieuwe locatie hebben om onze gasten te kunnen ontvangen”, zo besluit Anita Berben.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *