Oldtimerevent Bree vanavond afgelast

Het wekelijkse Oldtimerevent dat gedurende de zomerperiode op vrijdagavond in het centrum van Bree plaats vindt, is voor vanavond afgelast. Organisator Luc Martens: “Omdat de weersvoorspellingen slecht zijn kiezen we ervoor om het evenement voor vanavond te annuleren.”

Het evenement werd eerder ook al eens afgelast vanwege het mindere weer. Er staat nog één Oldtimerevent in het centrum van Bree gepland, op vrijdag 22 september vanaf 18.00 uur. “We hopen dat ons laatste festival een mooi event wordt”, zo besluit Luc Martens.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *