Hamont-Achel haalt zilver

Hamont-Achel heeft vrijdag 15 september in de prestigieuze Europese groen- en leefmilieuwedstrijd ‘Entente Florale’ een zilveren medaille behaald. Een goede beoordeling door een professionele jury op criteria als milieuzorg, landschap, natuurbehoud,… leverde in Slovenië, waar de uitslag werd bekendgemaakt, een zilveren medaille op.

De stad mocht Vlaanderen daar vertegenwoordigen omdat ze door de Vlaamse Vereniging voor Openbaar Groen was uitgeroepen tot Groen- en Bloemenstad 2017. Hamont-Achel kreeg 82 punten op 100, drie punten te weinig voor goud.

In een reactie op Facebook meldde schepen van leefmilieu Guy Joosten: “Supercontent met deze zilveren medaille van Entente Florale Europe! Een warme dankjewel aan iedereen die z’n steentje bijgedragen heeft aan dit mooie project!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *