Politie Echt roept getuigen op

Politie motor

Donderdag 14 september 2017 vond omstreeks 13.15 uur een aanrijding plaats op het fietspad van de Rijksweg Zuid in Echt, tussen Echt en Susteren. Een 60-jarire vrouw op een fiets werd aangereden door een bromfietser.

De vrouw viel als gevolg van de aanrijding en raakte gewond aan hoofd en handen. Haar fiets raakte beschadigd. De bromfietser ging er na de aanrijding vandoor. De vrouw heeft bij de politie aangifte gedaan van doorrijding na aanrijding. De politie is een onderzoek gestart. Ze verzoeken de bromfietser om zich gewoon even te melden.

Agenten van de Politie Echt zijn op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen contact opnemen via: 0900-8844, of mailen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *