Rode Kruis Maaseik haalt mensen in de schoolbanken (video en foto's)

Het Rode Kruis Maaseik is afgelopen week gestart met een nieuwe cursus waarbij deelnemers de basisbeginselen van Eerste Hulp krijgen uitgelegd. “We organiseren twee maal per jaar zulk soort cursussen om mensen bewust te maken van problemen in het kader van de hulpverlening, zodat men zelfredzaam is”, aldus Martin Meyssen, Afdelingsverantwoordelijke Vorming van het Rode Kruis Maaseik.

Bij deze cursus nemen 14 cursisten deel. “Een mooi aantal, daar we een limiet hebben van 15”, aldus Meyssen.

Het Rode Kruis Maaseik is momenteel ook actief op het grondgebied van de Stad Dilsen-Stokkem. “We proberen ons op de kaart te brengen door regelmatig cursussen te organiseren. We willen ook graag cursussen in Dilsen-Stokkem geven, zodat deze mensen niet telkens naar Maaseik hoeven te komen”, zo besluit Martin Meyssen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *