DVD van Classics-verjaardagsfeest op komst

Dankzij de grote belangstelling komt er een DVD van het verjaardagsfeest dat de popformatie The Classics 15 juli jongstleden op het kerkplein in Stramproy gaf. Classics-lid Peter Gerits: “Ik kan er nog niet te veel over vertellen, maar binnenkort zal de première plaatsvinden.”

The Classics scoorden in de jaren zeventig vele hits, waaronder ‘Yellow Sun of Equador’, ‘My lady of Spain’, en zo meer. Anno 2017 is de formatie uit Stramproy weer volop in de belangstelling, mede dankzij het 50-jarige bestaansfeest dat onlangs gevierd werd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *