Afsluiting binnenring Kasteelsingel

Passanten haven Weert

De binnenring van de Kasteelsingel tussen de Jan van der Croonstraat en Hoogpoort in Weert wordt van 2 tot en met 6 oktober afgesloten voor al het verkeer. Dat is nodig om een beschadiging van de hoofdriolering te kunnen repareren.

In het voorjaar van 2017 zijn er in opdracht van Waterleiding Maatschappij Limburg werkzaamheden aan de waterleiding uitgevoerd ter hoogte van Ververshof. Hierbij is tijdens het persen van buizen, de hoofdriolering zwaar beschadigd geraakt. Dit is aan het licht gekomen na flinke buien in augustus van dit jaar. Er ontstonden gaten naast de weg doordat er zand wegspoelde via de beschadigde hoofdriolering.

In de eerste week van september van dit jaar is de weg op die plek opgebroken om een noodreparatie aan de riolering uit te voeren. Hierbij is de situatie voor weggebruikers veilig gesteld.

Op 2 oktober gaat een aannemer de stalen buis verwijderen uit de riolering van de Kasteelsingel. Vervolgens vindt herstel van de hoofdriolering plaats. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden op 6 oktober afgerond.

Voor het autoverkeer geldt een omleidingsroute. Fietsers worden via het voetpad om de werkzaamheden geleid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.