Crea Opoeteren knutselt welkomplankjes

Zopas knutselden 17 creatievelingen de crea-afdeling van Samana Opoeteren een welkomplankje in elkaar.

De plankjes waren op voorhand gezaagd van een droge berkenstam. Al het nodige materiaal lag uitgespreid op tafel. Zo kon men kiezen en schikken naar hartenlust. Eenmaal gerangschikt, kon alles vastgeplakt worden met pistool. Met enkele pistolen ging alles vlot. Ondertussen geurde de koffie met vlaai. Er werd wat langer nagepraat. Nadien werd een touwtje voor ophanging bevestigd, en waren de plankjes klaar om omhoog te hangen. Iedereen ging weer tevreden met het gemaakte werkje naar huis, waar het een mooi plaatsje zal krijgen aan de muur.

De volgende creanamiddag is op 19 oktober 2017 om 14.00 uur in het Chiroheem.

Foto: Egidius Tielen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.