Ex K3-zangeres Kristel in Kinrooi

Dat bekende personen Kinrooi weten te vinden, staat als een paal boven water. Onlangs liep zanger en Tv-presentator Gordon rond in het dorp, woensdag 13 september was ex-K3 lid Kristel Verbeke te gast in een etablissement aan de rotonde in Kinrooi.

Uitbater Ronny Domen: “we wisten dat Kristel zou komen, maar hebben het redelijk stil gehouden. Gasten bij ons waren zichtbaar verrast door de aanwezigheid.” De zangeres liet zich graag fotograferen met diverse gasten.

Kristel Verbeke is sinds 6 november 2015 niet meer actief als zangeres van meidengroep K3. Op dat moment gaven Karen, Kristel en Josje het stokje door aan Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn door middel van het programma K3 zoekt K3. Verbeke is wel nog betrokken bij de groep, als manager.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Ex K3-zangeres Kristel in Kinrooi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.