De Gaaplepels halen de lederhosen uit de kast (video)

Het is voor het derde achtereenvolgende jaar dat Karnavalsvereniging ‘De Gaaplepels’ uit Molenbeersel de lerenhosen uit de kast haalt voor het Oktoberfeest. “Het idee is drie jaar geleden gekomen om iets te organiseren om onze clubkas te spekken, dat is het Oktoberfeest geworden’, zo vertelt Willy Bruckers van KV de Gaaplepels.

“Er zijn toch veel kosten die op ons afkomen”, aldus Bruckers. “Denk maar eens aan de verschillende kostuums die we moeten aanschaffen voor onze dansmarietjes. Maar ook de huur van de zaal is een flinke kostenpost”, zo vertelt hij.

“Wat onze vereniging uniek maakt in de regio, is dat wij het kostuum van onze prinsen en prinsessen betalen, omdat we van mening zijn dat eenieder in de gelegenheid moet zijn om Prins Carnaval te kunnen worden”, aldus Bruckers.

Op zaterdag 7 oktober vindt het derde Oktoberfeest plaats in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’. “Kaarten zijn in voorverkoop bij ‘De Kiosk’ verkrijgbaar. We hebben enkele arrangementen waaruit men kan kiezen”, zo vervolgt Willy Bruckers die ervan overtuigd is dat het een ‘tolles Fest’ gaat worden. “We hebben voor deze editie ‘Wir Sind Spitze’ geëngageerd die exact weten wat feestmuziek maken inhoudt, dus dat staat garant voor een ‘tolle Abend!’”, zo besluit Willy Bruckers van De Gaaplepels.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.