Geslaagde Groene 10 Mijl van Bree

Aan sportiviteit is in Bree geengebrek. Eerder dit jaar werd voor de eerste maal de City Run Bree gehouden, zaterdag 16 september was de Stad Bree het toneel voor de Groene 10 Mijl. Locatie was ‘De Luysen’, een natuurgebied dat normaliter niet voor bezoekers toegankelijk is.

Het betrof een samenwerking tussen Natuurpunt en de vzw De Groene 10 Mijl van Bree. Er kon gelopen worden, omdat het broedseizoen nu niet bezig is. Vele belangstellenden waren zaterdag aanwezig om de lopers een hart onder de riem te steken waarbij om 14.45 uur een hoog schattigheidsgehalte aan de start verscheen. Vele kinderen tot en met 12 jaar liepen de ‘Vitamientjesloop.’

Naast dit en de 10 mijl waren er afstanden van 5 en 10 kilometer die konden worden afgelegd door de vele belangstellenden.

Volgend jaar, op de derde zaterdag van september, vindt de achtste editie van het evenement plaats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.