Huldiging OLS-zestal Raam in Hasselt (video en foto’s)

Het winnend OLS-zestal van Schutterij Sint-Servatius Raam, werd woensdag 27 september op het Provinciehuis gehuldigd. In de middag trokken de schutters naar Hasselt.

Er is nadat het zestal van Raam het OLS gewonnen heeft al veel gebeurd. “Alle stuurgroepen zijn klaar, de optochtroute is bekend, het terrein is bekend en meer. We kijken nu uit naar het volgende moment, 14 oktober, wanneer de gemeente Kinrooi gastheer is voor alle 150 schutterijen tijdens een OLS-receptie. Hierbij zijn ook alle verenigingen van de gemeente Kinrooi welkom om te bekijken waar men een steentje kan bijdragen”, zo vertelt burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi.

Naast het zestal van Schutterij St.-Servatius Raam werd ook de schutterij uit Neer gehuldigd vanwege het winnen van de Esprit-prijs. Deze prijs staat in het teken van de bevordering van de muziek en de stimulering van de jeugd binnen de schutterswereld. Ook werden de nummer twee en drie van het OLS in Merkelbeek gehuldigd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.