Mantelzorgconcert in Weert

Als je voor iemand in je omgeving zorgt zie je het vaak als een vanzelfsprekendheid om hem/haar te helpen. Toch is mantelzorg van onschatbare waarde en is het belangrijk om hier zo nu en dan extra waardering voor te tonen. Daarom organiseren Harmonie St Joseph Weert-Zuid en Punt Welzijn dit jaar voor het zesde jaar op rij het mantelzorgconcert.

Doelstelling van dit concert is om de Weerter mantelzorgers een heerlijke, ontspannen middag te bezorgen. Er wordt al maanden hard gewerkt aan het programma en het belooft weer een schitterende middag te worden met vele Weerter artisten. Op het hoogtepunt staan er maar liefst 150 muzikanten op het podium!

Het Mantelzorgconcert 2017 vindt plaats op zondag 29 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur in het Franciscus Huis Weert, gelegen aan de Biest 43a. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Naast het Mantelzorgconcert zijn er op 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg, acties waarmee men de waardering uit kan spreken naar iemand die voor een ander zorgt. Zo is het mogelijk om een mantelzorger aan te melden voor een bloemetje. Natuurlijk mogen mantelzorgers zichzelf hier ook voor aanmelden.

Er zijn ook veel jongeren die te maken krijgen met zorg. Ook aan hen is gedacht. Aanmelden kan via een speciaal formulier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.