Bij Molenbeerselse Frituur kan men Boma-worst gaan proeven

Er wordt al 25 jaar veel over gesproken in FC De Kampioenen, maar hoe smaakt een Boma-worst nu echt? Binnenkort kan je het zelf ontdekken. Diverse frituurs, waaronder Frituur Mullerhof in Molenbeersel, brengen twee unieke Kampioenen-snacks op de markt. “De snacks gaan begin december verkrijgbaar zijn, wanneer de derde Kampioenen-film, ‘Forever’, uitkomt”, zo vertelt Kurt Prikken, zaakvoerder van het etablissement in Molenbeersel.

“Eigenlijk had het nog geheim moeten blijven”, aldus zaakvoerder Prikken die door de redactie van Grensland Actueel hierover gevraagd werd en in eerste instantie niet wist waar het over ging. “Onze snackfabrikant Vanreusel moest, toen ik ernaar vroeg, met het schaamrood op de wangen melden dat ze dit van plan waren, maar nog niemand hadden geïnformeerd”, zo vervolgt Kurt Prikken.

De twee snacks die vanaf december te proeven zijn, zijn de Boma Cervela Pikant en Marks favoriete Kampioenenballetjes, met of zonder tomatensaus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.