Nieuwe bistro in Stramproy

Koos van Heugten zal op het Kerkplein in Stramproy gaan starten met een nieuwe horecazaak, onder een vertrouwde naam. Eerder gaven Ria en Frans Hendriks al aan dat ze afscheid gingen nemen van ‘Ut Opsjupperke’ en een andere weg in wilden slaan. Hierop heeft ondernemer van Heugten aangegeven op de kar van dit horecapand te willen stappen.

De naam ‘Ut Opsjupperke’ zal verdwijnen. Ook zal er verbouwd gaan worden en zal de zaak na de verbouwing ‘Bistro Koos’ krijgen. De nieuwe uitbater is geen onbekende in de horeca. Hij is al bij meerdere zaken in de regio Weert bedrijfsleider geweest en hij runt als sinds 2011 horecazaak ‘Eetkamer de Oude Schut’. Later heeft hij ook nog ‘Proeflokaal de Oude Schut’ bij zijn eetkamer betrokken.

Eetkamer de Oude Schut en het gelijknamige proeflokaal blijven nog open voor de gasten in Weert. De zaak wordt wel ter overname aangeboden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.